Oktatás

Mit hozz magaddal az edzésekre?
Teniszcipőt vagy egy sűrűn bordázott sportcipő is megteszi. Kerüljétek a stoplis vagy nagy bordázatú túracipőket, pályára lépni azokban nem lehet.
Teniszütőt ingyenesen tudunk biztosítani a gyerek tanfolyamokhoz. Ha rendelkezel saját ütővel, kérjük, hozd magaddal.

OKTATÓINK:

Várszegi Zoltán
2009: (PTR) professional tenisz edző képesítés megszerzése
1998-tól: Viktória SE, vezető edző
1996-97: Ausztrália/Sydney/ edző
1995:TF: tenisz szakedzői végzettség,
1993- 96 : első osztályú játékos és edző ( UFC)
egykori tanítványok:
-Noszály Sándor
-Mazány Nórber (egykori Magyar bajnok és Davis  kupa kerettag)
-Lukács Vanda (korosztályos ranglista vezető, Fed kupa kerettag)

Szívesen foglalkozom profi és amatőr játékosokkal egyaránt /gyerekekkel 5 éves kortól.

 

Varga Richárd 

IMG_1496_d600Varga Richard vagyok, 2013-ban alapítottam a VR Teniszt, azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsem a teniszt. Ez a sport az, amit 4 éves kortól 100 éves korig tudok ajánlani bárkinek. Sosem késő elkezdeni ezt a mozgásformát, ami nem sérülésveszélyes és rengeteg örömet ad. Csak szabadidő sporttal foglalkozom és hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja azt a sportot, mellyel egészségesen élhet. Célom, hogy ezt a gondolatot megismertessem tanítványaimmal a lehető legfiatalabb korban.
Magamról szeretném elmondani, hogy a Testnevelési Egyetemen végeztem testnevelő tanárként és USPTR teniszoktatói vizsgával rendelkezem. 2006-ban kezdtem dolgozni teniszoktatóként a budapesti Sávolt Akadémián, 2013 óta vagyok önálló oktató. Nagy tapasztalattal rendelkezem teniszoktatásban mind a gyerekek, mind a felnőtt korosztály terén.
 
 

Bártfai László 

Gyerek és felnőtt, csoportos és egyéni tanfolyamok, technikai – taktikai képzés, mozgáselemzés

1990-ben végeztem a TF-en, mint tenisz szakedző. A Magyar Tenisz Szövetségnél szakfelügyelőként, a budapesti és vidéki utánpótlás válogatott keretnél szövetségi kapitányként dolgoztam. A TF-en kétcsillagos síoktató minősítést szereztem.

2000 óta tanítok a Testnevelési Egyetemen, a nappali és levelező hallgatóknak teniszt, az edzőképzésben edzéselméletet, biomechanikát és kommunikációt.

Az oktatásban fontosnak tartom a jó hangulatú, játékos, az életkornak megfelelő, biomechanikailag helyes mozgástanulást, mozgáselemzést és az egészséges életmódra, a sportszerűségre nevelést.

Teniszben és síelésben is 8 éves kortól tartok csoportos és egyéni tanfolyamokat, de szívesen tanítok felnőtteket, 0 percestől haladókig. Segítek sparring partner vagy páros partner keresésben is. Igény szerint speciális páros játék edzést is tartok.

Szeretettel várom az érdeklődő gyerekeket, cégeket, baráti társaságokat.

Telefon: +36 30 908 1995